Najam prostora za proslave svih vrsta usluga je koju nudi donjogradski Caffe bar Sportivo.

Caffe bar Sportivo u Donjem Gradu nije samo obični kafić – to je mjesto gdje se odvijaju razne proslave i događaji koji spajaju ljude i čine posebne trenutke još posebnijima. Ovdje se možete okupiti s prijateljima i obitelji te proslaviti svoje najvažnije trenutke u ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi.

Jedna od glavnih pogodnosti koje nudi Caffe bar Sportivo je mogućnost najma prostora za razne proslave. Bez obzira je li riječ o rođendanu, godišnjici, zarukama ili nekom drugom slavlju, ovdje možete pronaći savršeno mjesto za svoj događaj.

Važno je napomenuti da Caffe bar Sportivo nudi samo prostor za organizaciju proslava. Hrana, piće i osoblje za posluživanje moraju se osigurati od strane osobe koja organizira proslavu.

Za sve goste osigurano je besplatno parkiralište, tako da se ne morate brinuti oko pronalaska mjesta za parkiranje.

Ako planirate proslavu i tražite savršen prostor, obratite se Caffe baru Sportivo i rezervirajte datum za svoj poseban događaj. Prepustite se uživanju u društvu svojih najmilijih u njihovom ugodnom okruženju!

Caffe bar Sportivo nalazi se u Osijeku na adresi Krstova 18, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati slanjem poruke na [email protected].