U Lonci&Poklopci by Bajde trenutno je u tijeku mjesec termo programa uz 30% popusta. Iskoristite ovu ponudu i ponesite na posao ili izlet kavu i ručak u svojoj originalnoj termo posudi!

Zašto termo boce, posude i šalice?

Mnogi termo proizvode kupuju godinama i vole ih jer im svakodnevni život čine lakšim. Svatko tko je barem jednom koristio termo boce, posude, vrčeve, čaše ili šalice zna da ih krase vrhunsko zadržavanje temperature, iznimna trajnost i proslavljeni inženjering. Kvalitetne termo posude i boce za piće i hranu očuvat će vaše napitke i hranu toplom ili hladnom tijekom gotovo cijelog dana.

Katalozi

Pogledajte izbor termo programa kojeg vam nude Lonci&Poklopci by Bajde, a najbolje u svemu je činjenica da će vam termo boce za hladne i tople napitke i posude za hranu trebati dugoročno, ne samo u ovom zimskom trenutku. Stoga iskoristite priliku i bit ćete oduševljeni činjenicom da ste napravili nešto dobro za sebe.

Napomena o kupnji

Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ako naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija traje do 31. siječnja ili do isteka zaliha.