Peke su nešto neizostavno ako volite pripremati hranu na otvorenom ognjištu, a ako ne posjedujete vlastitu pravo je vrijeme da posjetite trgovinu Lonci&Poklopci by Bajde.

Sve nas veseli dolazak toplijeg vremena, a posebno one koji na otvorenom ognjištu vole pripremati gozbu za obitelj ili prijatelje. Znamo kako se na takvim gozbama nađe razna hrana, a isto tako znamo kako je jedan od najboljih načina za pripremu hrane kada ju stavimo ispod peke. Hrana kao što je svinjetina, teletina, janjetina, hobotnica, pizza, krumpir i slično, ispod peke dobije jednu novu dimenziju okusa i upravo je to razlog zašto svaki ljubitelj kuhanja mora imati bar jednu u svom asortimanu.

U trgovini Lonci&Poklopci by Bajde možete pronaći kvalitetne peke raznih dimenzija te odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama.

Trgovina Lonci&Poklopci by Bajde nalazi se u sklopu trgovačkog centra Mall (Ulica svetog Leopolda Bogdana Mandića 50a), a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 31 367 099 ili slanjem e-mail poruke na [email protected].