Prodavaonica Lonci&Poklopci by Bajde u svom asortimanu ima veliki izbor roštilja. Ako ste u potrazi za prodavaonicom koja ima sve što vam treba za roštiljanje, onda su Lonci&Poklopci by Bajde pravi izbor za vas.

Uz njihove roštilje će se i amateri u kuhinji osjećati kao pravi roštilj majstori, a profesionalni kuhari bit će zadovoljni kvalitetom i izborom roštilja. Lonci&Poklopci by Bajde u svom asortimanu imaju raznu opremu za roštilj poput: pokrivala za roštilj, pjenu za čišćenje roštilja, digitalni kuhinjski termometar, posude za roštilje, posude za plinske roštilje, ražanj, pomoćni stolić i dr.

Osim opreme za roštilj, Lonci&Poklopci by Bajde u svom asortimanu imaju i razne vrste roštilja i pribor za roštiljanje, dodatke, marinade, ugljen za roštilj, pušnice, dodatke za pušnice te brikete za dimljenje.

Za sve dodatne upite i informacije možete ih kontaktirati na broj +385 31 367 099 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ulica Svetog Leopolda Bogdana Mandića 50 a, Osijek (Avenue Mall).