Azijski štapići za jelo osnovni su i nezamjenjivi dio azijskog pribora za jelo. Konzumiranje azijske hrane pomoću štapića je uistinu jedinstveno.

Povodom skorog otvaranja ugostiteljskog objekta brze azijske hrane Bonsai sushi u Osijeku, sve je veća potražnja za azijskim priborom. Istražili smo gdje pronaći azijske štapiće u Osijeku, kao i ostali azijski pribor i posuđe.

Lonci&Poklopci by Bajde Osijek, uistinu je jedinstvena prodavaonica u kojoj se nalazi najveća ponuda kuhinjskog pribora i posuđa. Lonci&Poklopci by Bajde Osijek u ponudi nude više vrsta azijskih štapića, tako možete pronaći štapiće od bambusa uz azijske motive ili jednostavne štapiće od bukvinog drveta.

U ponudi azijskog posuđa možete pronaći i tradicionalni azijski wok s modernim detaljima. Izrađen je od non-stick aluminija s dnom koji se može koristiti na svim vrstama štednjaka. U setu se nalazi stakleni poklopac sa silikonskim rubom koji se zbog dizajna ručke može postaviti okomito na stol ili pult.

Također, u ponudi možete pronaći posuđe poznatog brenda Ken Hom Excellence Bamboo. Za sve dodatne upite i informacije možete ih kontaktirati na broj +385 31 367 099 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ulica Svetog Leopolda Bogdana Mandića 50 a, Osijek (Avenue Mall).