Svečane haljine renomiranih proizvođača pronaći ćete ako posjetite Salon vjenčanica Bety.

U njihovom asortimanu nalazi se veliki izbor večernjih haljina za svako godišnje doba, koje slijede aktualne modne trendove. Bez obzira na vašu dob ili prigodu, kod njih ćete pronaći haljinu po mjeri i ukusu.

U njihovom asortimanu posebno se ističe linija Linea Raffaelli. Linea Raffaelli više je od haljine, to je harmonična sinteza izvrsne usklađenosti boja, materijala i stila, namijenjena ženama softiciranog i modernog izričaja. Ove haljine vrlo su prikladne za vjenčanja te su ih najviše zavoljele majke mladenki, njihove kume i ostale uzvanice. Haljine su vrlo prikladne i za druge svečane prigode.

Osim svečanih haljina, Salon vjenčanica Bety ima veliki izbor vjenčanica koje ostavljaju bez daha. U ponudi imaju gotove vjenčanice, ali nude i mogućnost šivanja po mjeri.

Salon vjenčanica Bety nalazi se u Zagrebu na prvom katu SC Prečko na adresi Ulica Josipa Slavenskog 1, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 513 3246 ili slanjem poruke na [email protected].