Električar si i tražiš posao? Rješenje za sve tvoje probleme ima tvrtka Volt inženjering.

Volt inženjering tvrtka je sa sjedištem u Vladislavcima koja se bavi svim vrstama elektroinstalaterskih radova na velikim i malim projektima. Postavljaju, ispituju, stavljaju u pogon i održavaju niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije.

Poznati su po izvrsnim uvjetima rada koje nudi svojim zaposlenicima, a zbog velikog opsega rada u svoj tim primaju nove električare.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka, plaćeni putni trošak, božićnica, uskrsnica i regres samo su neki od benefita koje tvrtka pruža svojim električarima kako bi osigurala njihovo zadovoljstvo i motivaciju. Kroz takvu predanost zaposlenicima, Volt inženjering nastavlja graditi svoj ugled kao pouzdan i poželjan poslodavac u elektroinstalaterskoj industriji.

Volt inženjering izvrsno je mjesto gdje ćeš biti okružen vrhunskim profesionalcima među kojima ćeš sigurno još više usavršiti svoje električarske sposobnosti. Volt inženjering pronaći ćeš u Vladislavcima na adresi Kralja Tomislava 310, a za sve upite i informacije o radnom mjestu električara možeš ih kontaktirati slanjem e-mail poruke na [email protected].