Što se krije iza lokalne digitalne platforme Goinfoweb, zašto je ona korisna građanima i potrebna tvrtkama, te zašto nije razvijena u svim gradovima? Novi projekt sa sobom nosi podosta pitanja pa izdvojite trenutak i upoznajte se s ovom digitalnom platformom.

Upoznajte lokalnu digitalnu platformu

Digitalna platforma Goinfoweb kreirana je za pristup korisnim informacijama o lokalnim tvrtkama. Primjerice, određeni gradovi ili lokalne sredine imaju razvijeno posebno web sučelje unutar kojeg se nalaze tvrtke s tog područja poredane prema njihovim djelatnostima, kao što su prodavaonice, razne usluge, proizvodnja, ugostiteljstvo i slično.

Unutar određene kategorije nalaze se tvrtke koje obnašaju tu djelatnost. Tamo se nalaze informacije poput naziva tvrtke, adrese i kontakta. Klikom na banner tvrtke, korisniku se prikazuje potpuni profil tvrtke u kojem se nalaze informacije kao što su kontakt, adresa, radno vrijeme, opis tvrtke, popis usluga, fotogalerija, email formular i impressum. Na naslovnici se nalaze članci o tvrtkama, gdje možete pronaći akcije, novosti ili općenito informativne članke o tvrtkama.

Mogli bismo zaključiti kako svaki grad ili lokalna sredina imaju svoje posebno informativno web mjesto. Na ovakvim platformama građani mogu saznati jelovnik omiljenih restorana, pronaći pouzdanog automehaničara, otkriti gdje kupiti zdravu domaću hranu ili jednostavno uživati istražujući svoju lokalnu sredinu. Ovakva digitalna rješenja ne samo da olakšavaju pristup korisnim informacijama, već i jačaju povezanost između građana i lokalnih poduzetnika.

Zašto je digitalna platforma potrebna tvrtkama?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih je lokalna digitalna platforma korisna tvrtkama, prije svega to je radi potencijalnog povećanja prodaje ili potražnje za uslugama. Osim toga, čak i kada tvrtka ne teži povećanju prometa, digitalna platforma može poslužiti za jačanje brenda ili jednostavno radi podrške lokalnom patriotizmu. Dakle, digitalna platforma igra ključnu ulogu za male, srednje i velike tvrtke.

Važno je napomenuti da Goinfoweb, kao digitalna platforma, pruža sveobuhvatne usluge digitalnog marketinga i digitalizacije poslovanja. Kroz ove usluge, tvrtke koje koriste platformu dobivaju dodatne mogućnosti za promociju i unaprjeđenje svoje prisutnosti na tržištu. Ova platforma omogućuje tvrtkama da zatvore marketinški krug, pridonoseći dugoročnoj održivosti i postizanju rezultata.

U nastavku možete saznati više o ponudi:
Cijena lokalne digitalne platforme
Popis usluga digitalnog marketinga
Popis usluga kreiranja web stranice

Za ugovaranje ovih usluga potrebno je održati sastanak kako bi se detaljnije i opširnije prezentirala usluga.

Zašto se digitalna platforma ne nalazi u mom gradu?

Razvoj i širenje lokalnih digitalnih platformi često počinje u većim urbanim područjima, gdje je potražnja za takvim uslugama veća. Manji gradovi ili ruralna područja mogu biti manje prioritetni zbog ograničenog tržišta, iako to nije uvijek pravilo, kao što je primjerice u Đakovu. Razvoj digitalnih platformi često zahtijeva lokalnu inicijativu i interes zajednice. U Đakovu, lokalna zajednica prepoznala je potrebu za takvom platformom i aktivno sudjelovala u njezinom razvoju. Konkretno, u samom gradu postojao je sličan projekt pod nazivom Đakovo info, koji se integrirao u našu platformu. Ovo je dobar primjer suradnje i stoga pozivamo druge osobe da se samoinicijativno uključe i zatraže suradnju s platformom Goinfoweb.