Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika. Godišnje hrvatske turističke nagrade zajednički su projekt Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, stvoren s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju, te podizanja kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Na Danima hrvatskog turizma u Rovinju, u staroj Tvornici duhana, uz izravan TV prijenos, među 86 kandidatura dodijeljena je Godišnja turistička nagrada u kategoriji Turistički događaj godine – i to 57. Đakovačkim vezovima, najvećoj folklornoj manifestaciji u ovom dijelu Europe.

Dani_hrvatskog_turizma_2023_rovinj_foto_htz_2
Dani_hrvatskog_turizma_2023_rovinj_foto_htz_1

Goinfoweb je za Đakovačke vezove kreirao i proveo sveobuhvatnu marketinšku kampanju. Kampanja je obuhvatila izradu i održavanje web stranice, produkciju promotivnog videa, sveobuhvatne usluge digitalnog marketinga na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, TikTok i YouTube), oglašavanje, fotografiranje, te ugovaranje i provedbu medijskih pokrovitelja. Ove marketinške usluge činile su integralni dio opsežnog i zahtjevnog poslovnog plana marketinga.

Đakovački su vezovi s razlogom proglašeni Turističkim događajem godine za 2023., a mi ponosno ističemo da smo svojim uslugama pridonijeli tom prestižnom priznanju. Ipak, želimo istaknuti da ovo priznanje nije rezultat samo našeg doprinosa, već također velikog broja tvrtki i pojedinaca u organizaciji ove velike manifestacije. Đakovački vezovi su zahtjevna manifestacija koja zahtijeva suradnju s kvalitetnim osobama i tvrtkama za uspješnu provedbu.

Dani_hrvatskog_turizma_2023_rovinj_foto_htz_3
Dani_hrvatskog_turizma_2023_Gordan_Grlic_Radman_Marin_Mandaric__foto_htz_1

Uzbuđeni smo što možemo pozvati sve da prate marketinške aktivnosti Đakovačkih vezova, a još bolje, da posjete Đakovo u lipnju i kolovozu te uživaju u najvećoj manifestaciji u ovom dijelu Europe.

Foto: HTZ