Portfolio Websites

U nastavku pogledajte prikaz portfelja web stranica i saznajte više informacija o rješenjima koje smo implementirali na web stranicama.

portfolio_websites_univerzal

Univerzal

Web stranica komunalne tvrtke je informativna i potpuno usklađena s zakonskim regulativama.

Više informacija

Web stranica komunalne tvrtke od javnog interesa ima specifičan pristup. S jedne strane, usmjerena je prema građanima radi pružanja informacija, dok s druge strane mora biti u potpunosti usklađena s zakonskim regulativama. Kroz ovu dvostruku svrhu, tema web stranice naglašava jednostavnost navigacije i izuzetnu preglednost.

U izradi web stranice korišteno je nekoliko različitih programskih jezika kako bi se prilagodila specifičnim potrebama naručitelja.

Naručitelj: Univerzal d.o.o.
Godina kreiranja: 2023. godina.
univerzal-djakovo.hr

portfolio_websites_pizzeria_slavonija_2023_1

Pizzeria Slavonija

Jedinstveni prikaz web stranice koja omogućuje korisnicima jednostavnu online narudžbu hrane uz animacijski dizajn.

Više informacija

Tema web stranice je koncipirana s naglaskom na minimalizam i jednostavnost kako bi se olakšala navigacija korisnicima. Uz dodatak animiranih prikaza radi dinamičnosti, profinjeni dizajn web stranice obuhvaća profesionalno fotografirane slike hrane kako bi se osigurala autentičnost prikaza.

Posebnost ove web stranice ističe se kroz naše aplikacijsko rješenje za online naručivanje hrane, koje je integrirano s blagajnom te omogućuje informativne prikaze u kuhinji, čime se znatno ubrzava proces obrade narudžbi.

Naručitelj: Lob d.o.o.
Godina kreiranja: 2023. godina.
pizzeria-slavonija.hr

portfolio_websites_modeco_1

Modeco

Web stranica je usmjerena na razvoj SEO optimizacije i organsko pozicioniranje na Google tražilici.

Više informacija

Ova web stranica je usmjerena na razvoj SEO optimizacije i organsko pozicioniranje na Google tražilici. Kontinuirani razvoj SEO-a svakog mjeseca rezultira izvanrednim postignućima u pozicioniranju. Ova web stranica je izvrstan primjer kako sama prisutnost na webu može doprinijeti financijskom uspjehu.

Dizajn web stranice karakterizira jednostavnost, s bijelom pozadinom i nijansama tamno sive i žute boje, koje su istovremeno i zaštitne boje tvrtke. Tema web stranice redovito se ažurira svakog mjeseca, omogućujući primjetne, ali minimalne promjene u izgledu stranice.

Naručitelj: Modeco d.o.o.
Godina kreiranja: 2022. godina.

portfolio_websites_zazeli_svi_zajedno

Zaželi Svi ZAjedno

Projekt Zaželi proizašao je iz Europskog socijalnog fonda, čija je web stranica istaknuta kao jedna od najbolje osmišljenih

Više informacija

Projekt Zaželi proizašao je iz Europskog socijalnog fonda, potaknuvši gradove i općine diljem Hrvatske da pokrenu vlastite projekte unutar okvira Zaželi. Jedan od takvih projekata je i “Svi ZAjedno” iniciran od strane Grada Đakova, čija je web stranica istaknuta kao jedna od najbolje osmišljenih.

Web stranica ovog projekta ističe se svojom preglednošću i jednostavnošću. Na njoj se jasno prikazuju različite faze napretka projekta, pružajući transparentnost i uvid u proces implementacije.

Naručitelj: Grad Đakovo
Godina kreiranja: 2024. godina.
zazeli-svizajedno.eu

Više o nama

Impressum
Dokumenti
Karijere
Uredi
Blog

Odgovornost

GDPR
Cookies
Centar za pomoć
Odgovornost prema partnerima

Centralne usluge

Digitalna platforma
Website Builder
Digitalni marketing
Digitalizacija posloslovanja
Upravljanje medijima

Proizvodi

Digitalna platforma
Portal Moje Đakovo
Osijek.in
Zagreb life
Online food