Bubble Waffle desert je poznat širom svijeta, a već ga neko vrijeme možete probati i u Osijeku ako posjetite The Bear.

Ovaj ukusni desert poslužuje se u obliku fišeka od vafla koji se sastoji od nizova malih mjehurića, što mu daje prepoznatljiv izgled. Upravo taj jedinstveni oblik čini Bubble Waffle savršenom podlogom za razne slatke dodatke.

Glavni sastojci ovog slasnog deserta su svježi Ledo sladoled i različiti slatki preljevi po izboru. Gosti imaju priliku izabrati svoju omiljenu kombinaciju okusa uz razne čokoladice koje upotpunjuju ovaj nevjerojatan desert, a na vrhu sladoleda posuti su ukusni Smarties bomboni koji dodaju šarenilo i igru boja.

Svaka porcija Bubble Waffle-a u The Bear restoranu osmišljena je s puno ljubavi i maštovitosti, što ga čini savršenim završetkom obroka ili slasticom za opušteno druženje s prijateljima.

Prepoznatljiv izgled i mnoštvo kvalitetnih sastojaka, kombinacija su zbog koje morate posjetiti The Bear i kušati njihov Bubble Waffle.

Prije samog deserta možete kušati neko od jela iz njihove ponude kao što su burgeri, sendviči, tortilje i obrok salate.

Restoran The Bear možete pronaći u Osijeku na adresi Reisnerova ulica 46, a za sve upite i informacije možete im se obratiti pozivom na broj telefona +385 95 733 9977 ili slanjem maila na [email protected].