Burgeri u Osijeku danas su neizbježan dio jelovnika svakog restorana i brze hrane u gradu. No, jeste li probali burger iz The Bear, burger koji ima svoju priču?!

Zahvaljujući višegodišnjem kulinarskom iskustvu i susretanju s raznim svjetskim kuhinjama nastali su ovi jedinstveni burgeri čija je tajna vrlo jednostavna – domaći svježi sastojci s lokalnih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava u kombinaciji s roštiljem na drveni ugljen.

Junetina za burgere stiže s jedne lokalne farme, klice i mikrobilje također, a sva peciva i umaci ručno su rađeni te dolaze iz njihove vlastite proizvodnje. Na taj način nastaju 100% domaći burgeri kakvi se rijetko gdje dalje mogu probati.

Već spomenuti susret s brojnim svjetskim kuhinjama vrlo se jasno vidi na svim burgerima koji nastaju u restoranu The Bear pa tako uz 100% junetinu, svinjetinu i domaće pecivo kod njih možemo vidjeti razne dodatke kakve do sada možda nismo jeli u burgerima kao što su cappucinno od grana padano sira, dehidrirana panceta, ribani čvarci, glaze na bazi junećeg loja i craft piva, umak od dimljenog hrena i celera…
Lokalno u kombinaciji sa svjetskim, zaista primamljiv poziv za kušati burgere u restoranu The Bear.

Restoran The Bear možete pronaći u Osijeku na adresi Reisnerova ulica 46, a za sve upite i informacije možete im se obratiti pozivom na broj telefona +385 95 733 9977 ili slanjem maila na [email protected].