Tortilje u Osijeku danas su neizbježan dio jelovnika većine restorana i brze hrane u gradu. No, jeste li probali tortilje iz restorana The Bear, tortilje koje će vas ostaviti bez daha?

Zahvaljujući višegodišnjem kulinarskom iskustvu i susretanju s raznim svjetskim kuhinjama tortilje koje ćete kod njih kušati nešto su posebno, a imaju i svoju tajnu– domaći svježi sastojci s lokalnih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava.

Kod njih možete kušati tortilju sa sous vide pilećim prsima sa žara u kombinaciji s jogurt umakom s krastavcima i mentom, svježim sezonskim povrćem i fermentiranim lukom, tortilju s dry aged junetinom, BBQ umakom, lisnatom salatom, rajčicom, ukiseljenim celerom i hrskavim lukom te Vege BBQ tortilju s mariniranim tofuom, lisnatom salatom, rajčicom, celer umakom, hrskavim lukom i ukiseljenom repom.

Osim tortilja, The Bear u svojoj ponudi ima i burgere koji se mogu pohvaliti 100% domaćim sastojcima te neka druga jela koja će vas također oduševiti.

Lokalno u kombinaciji sa svjetskim, zaista primamljiv poziv za kušati tortilje  u restoranu The Bear.

Restoran The Bear možete pronaći u Osijeku na adresi Reisnerova ulica 46, a za sve upite i informacije možete im se obratiti pozivom na broj telefona +385 95 733 9977 ili slanjem maila na [email protected].