Video produkcija

Profesionalna i kreativna usluga izrade video sadržaja za sve kanale komunikacija.

Goinfoweb_video_produkcija

Info

Nudimo uslugu video produkcije za sve kanale video komunikacije, kao što su YouTube, Facebook, Instagram, Tik Tok, TV, video city light i razni drugi kanali video komunikacije.

Video produkcija obuhvaća snimanje promotivnog videa, videa za društvene mreže, 2D animiranog videa, explainer videa, 3D modularnog videa, dokumentarnog filma i raznog drugog produkcijskog video sadržaja. 

Naš tim svakom projektu video produkcije pristupa profesionalno i kreativno, rekli bismo i emotivno, jer cilj nam je ispričati priču kroz video sadržaj, priču koja će izazvati “marketinški bumerang”.

Upotpunjen i iskusan tim za video produkciju čine producent, scenarist, redatelj, glumci, PR osoba, snimatelji, montažer, kompozitor i scenograf.  Naš tim preuzima “ključ u ruke” te video produkciju započinje od nule i dovodi do završnog proizvoda – profesionalno snimljenog videa.

U nastavku pogledajte referentne radove.

Promotivni video

Promotivni video služi kao jedan od marketinških alata za brendiranja proizvoda, usluga ili općenito jačanje reputacije tvrtke odnosno brenda na tržištu.

Promotivni video nudi široku lepezu koja obuhvaća različitu tematiku, no jedno je sigurno, bitno je napraviti video koji će pogoditi ciljanu skupinu ljudi. No za dodatan marketinški učinak nudimo i dodatnu uslugu promocije na društvenim mrežama uz kreiranje odgovarajuće ciljane skupine.

Video za društvene mreže

Promotivni video namijenjen za vodeće društvene mreže na tržištu kao što su Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok i druge ključan je marketinški alat.

Kratak i zanimljiv video dovoljan je za postizanje marketinških ciljeva, no za dodatan marketinški učinak nudimo dodatnu uslugu promocije na društvenim mrežama uz kreiranje odgovarajuće ciljane skupine.

3D modeliranje i vizualizacija

Video 3D modeliranja i vizualizacije objekata namijenjen je ponajviše kao prezentacija nekog objekta potencijalnom kupcu, investitoru i slično.

Ako video za cilj ima dodatan marketinški učinak, u vidu večeg pregleda ili slično, tada nudimo dodatnu uslugu promocije na društvenim mrežama uz kreiranje odgovarajuće ciljane skupine.

Započni kreiranje video sadržaja!

Kroz video ispričajte svoju priču te ju plasirajte kroz sve kanale video komunikacije.