Marketing za Google Business Profile

Google Business Profile (ranije poznat kao Google My Business) smatramo određenom vrstom društvene interakcije između tvrtki i korisnika, ali ne možemo ga karakterizirati kao društvenu mrežu.

Naša iskustva vezana uz Google Business profilima  pokazuju da je ondje realističniji i objektivniji prikaz neke tvrtke jer u procesu njegovog kreiranja sudjeluju i korisnici. Tvrtke koje cijene pozitivnu online reputaciju suočavaju se s izazovima jer korisnici javno objavljuju sadržaj koji ponekad nije pozitivan. Stoga smatramo da je marketing za Google Business profile ključan faktor za kontrolu online reputacije.

Marketinški alati za kontrolu
nad online rejtingom

Google_Business_Profile_png

Kreiranje profila

Nudimo sveobuhvatnu uslugu kreiranja Google Business Profile. U nastavku pogledajte korisne informacije i savjete.

Korisni info i savjeti

Google Business Profile omogućuje tvrtkama da unaprijede svoju online prisutnost i uspostave kontakt s lokalnom zajednicom. Slijedeći ključne korake, tvrtke mogu brzo i jednostavno stvoriti svoj profil i iskoristiti sve prednosti koje ova usluga nudi. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

Instagram_png

Preuzimanje vlasništva

Nudimo uslugu preuzimanja vlasništva nad postojućim profilom. U nastavku pogledajte korisne informacije i savjete. 

Korisni info i savjeti

Stvaranje Google Business profila može biti jednostavno, no situacija postaje kompleksnija ako vaša tvrtka već ima profil koji nije pod vašom kontrolom. U takvim slučajevima, ključno je preuzeti vlasništvo kako biste aktivno upravljali informacijama o tvrtki. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

Facebook_png

Brisanje profila

Nudimo uslugu brisanja neaktivnog ili profila koji se lažno predstavlja. U nastavku pogledajte korisne informacije i savjete.

Korisni info i savjeti

Brisanje Google Business profila može biti nužno u određenim situacijama, poput trajnog zatvaranja tvrtke. Evo ključnih koraka i razmatranja prilikom pokretanja procesa brisanja. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

tiktok_png

Kreiranje objave

Nudimo sveobuhvatnu uslugu kreiranja objave kroz dostupne alate. U nastavku pogledajte korisne informacije i savjete.

Korisni info i savjeti

Jedna od ključnih mogućnosti na Google Business profilu je dodavanje različitih vrsta objava. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

Lite_png

Odgovaranje na recenzije

Nudimo uslugu odgovaranja na pozitivne i negativne recenzije. U nastavku pogledajte korisne informacije i savjete.

Korisni info i savjeti

Odgovaranje na negativne recenzije izdvajamo kao najvažniju praksu kada je riječ o Google Business profilu. Negativne recenzije često su najčitanije, stoga je od ključne važnosti pristupiti im sa smislom. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

Google_ads_png

Odgovaranje na poruke

Nudimo sveobuhvatnu i ažurnu uslugu odgovaranja na Google poruke. U nastavku pogledajte popis usluga koje nudimo.

Korisni info i savjeti

Osim odgovaranja na recenzije, tvrtke mogu interaktivno komunicirati s klijentima putem poruka. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

www_png

Ažuriranje podataka

Nudimo porpunu uslugu ažuriranja podataka i novih značajki. U nastavku pogledajte popis usluga koje nudimo.

Korisni info i savjeti

Google Business Profile, osim osnovnih informacija poput broja telefona, radnog vremena i adrese, pruža mnoge korisne mogućnosti za tvrtke. Dodatne značajke pomažu tvrtkama da ostanu povezane s klijentima, pruže ažurirane informacije i ojačaju svoje online prisustvo. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

youtube_png

Good NFC Review

Izdvojite trenutak i upoznajte proizvod Good NFC Review za kontrolu nad recenzijama. U nastavku pogledajte više informacija.

Korisni info i savjeti

NFC (Near Field Communication) je tehnologija koja omogućuje bežičnu komunikaciju na kratkom dohvatu između uređaja. U kontekstu Good NFC Review, korisnicima se omogućuje kreiranje recenzija za određene tvrtke pomoću ove tehnologije. Kliknite ovdje i doznajte više informacija.

Više o nama

Impressum
Dokumenti
Karijere
Uredi
Blog

Odgovornost

GDPR
Cookies
Centar za pomoć
Odgovornost prema partnerima

Centralne usluge

Digitalna platforma
Website Builder
Digitalni marketing
Digitalizacija posloslovanja
Upravljanje medijima

Proizvodi

Digitalna platforma
Portal Moje Đakovo
Osijek.in
Zagreb life
Online food