Ako želite unaprijediti svoje Google recenzije, posjetite naše poveznice u podnožju. Tamo smo pripremili korisne informacije vezane uz Google Business Profile i recenzije. Ne zaboravite odvojiti trenutak i istražiti Good NFC Review.

Što je NFC

NFC (Near Field Communication) je tehnologija koja omogućuje bežičnu komunikaciju na kratkom dohvatu između uređaja. U kontekstu Good NFC Review, korisnicima se omogućuje kreiranje recenzija za određene tvrtke pomoću ove tehnologije.

Primjena Good NFC Review

Unutar prostora tvrtke, imate mogućnost postavljanja kartica, naljepnica ili obrazaca s QR kodom namijenjenim recenziranju tvrtke. Za restorane ili barove, preporučujemo postavljanje naljepnica na svakom stolu. Za hotele, predlažemo korištenje formulara s anketnim pitanjima koji se ispunjavaju, a na dnu se nalazi QR kod za jednostavno skeniranje i pristup recenziranju tvrtke. Za ostale vrste tvrtki, preporučljive su kartice.

Kako fukcionira Good NFC Review

Prilikom mobilnog skeniranja QR koda koji se nalazi na kartici, naljepnici ili formularu, korisniku će se otvoriti polje za recenziranje tvrtke. Nakon toga, korisnik slijedi standardnu proceduru za recenziranje. Ako korisnik dodijeli ocjenu od 4 ili 5, recenzija će biti javno objavljena na Google Business Profilu.

Međutim, ako korisnik dodijeli ocjenu od 1 do 3, takva recenzija neće biti automatski objavljena javno, već će biti poslana na e-mail tvrtke. U tom slučaju, tvrtka ima obvezu odgovoriti korisniku i poduzeti mjere kako bi poboljšala situaciju. Ignoriranje ili zanemarivanje recenzije nije dopušteno.

Korištenjem ove funkcije značajno ćete smanjiti broj negativnih recenzija, istovremeno povećavajući pozitivne recenzije i unapređujući ukupnu online reputaciju. Kliknite ovdje kako bi zatražili ponudu.

Potpuno upoznajte Google Business Profile

U nastavku istražite zašto je Google Business Profile više od jednostavnog alata – on je istinski moćan marketinški instrument. Kroz ovaj proces, tvrtke će stvoriti snažan online identitet i izgraditi kvalitetan odnos s korisnicima.